Avantajele practicii Meditației Transcendentale de două ori pe zi față de o singură dată pe zi

Ce diferențe există între practica Meditației Transcendentale de două ori pe zi sau o dată pe zi?

Rezistența electrică a pielii

Un studiu a luat în considerare efectele practicii Meditației Transcendentale asupra rezistenței electrice a pielii, un indicator al nivelului de stres. Rezistența electrică crescută a pielii înseamnă o rezistență crescută la stres.

Practica regulată de două ori pe zi a produs o creștere de 95% a rezistenței la stres, în timp ce practica o singură dată pe zi a produs o creștere de 55%.

Diferență în procente a rezistenței la stres a celor care practică Meditația Transcendentală de două ori pe zi sau o dată pe zi

Sănătatea cardiovasculară

Un studiu de lungă durată realizat de jurnalul American Heart Association a arătat scăderi semnificative ale riscului de atac de cord, infarct și decesîn rândul persoanelor care practică Meditația Transcendentală.

Practica regulată a Meditație Transcendentale reduce riscul de atac de cord, infarct și deces.

Reducerea simptomelor sindromului de stres post-traumatic

Practica Meditației Transcendentale de două ori pe zi a produs o scădere de 62%, în timp ce practica o dată pe zi a produs o scădere de 48%.

Practica MT de două ori pe zi a produs o mai mare scădere a simptomelor sindromului de stres post-traumatic decât practica o dată pe zi

Leave A Comment