Cum învăț

Cum învăț2018-12-10T16:14:56+00:00

Meditația Transcendentală poate fi învățată de persoanele cu vârsta de peste 10 ani care urmează cursul cu un instructor certificat. Învățarea presupune parcurgerea a 7 pași pe parcursul a 5 zile. Primii 3 pași se acoperă în prima zi. Următorii sunt în zile consecutive.

» Prima zi

Pasul 1: Conferința introductivă

Pasul 2: Conferința preparatoare

Pasul 3: Interviul cu un instructor

» A doua zi

Pasul 4: Instruirea personală

» A treia zi

Pasul 5: Prima zi de verificare

» A patra zi

Pasul 6: A doua zi de verificare

» A cincea zi

Pasul 7: A treia zi de verificare

 

Cursurile din București încep joi. Pe parcursul primilor doi pași vei afla care sunt principiile funcționării Meditației Transcendentale, ce beneficii are practica (bazate pe studii științifice strânse în peste 60 de ani), care sunt originile acestei practici, etc. Al treilea pas presupune completarea unui formular standard și o discuție personală cu instructorul pentru a clarifica eventuale nelămuriri sau pentru a discuta eventuale particularități.

Următorii 4 pași au loc în zile consecutive. Instruirea personală are loc sâmbăta la o oră stabilită de comun acord. Următoarele întâlniri au loc duminică, luni și marți la ora 19:00, împreună cu toți cursanții. Pe parcursul acestor zile vei practica acasă. Este important să te înscrii la curs doar dacă ai disponibile aceste zile.

Fiecare întâlnire durează între 1 oră și 30 de minute și 2 ore.

După terminarea cursului vei dobândi toate cunoștințele necesare pentru a practica corect Meditația Transcendentală de 2 ori pe zi acasă. Oricând apare o nelămurire sau o întrebare legată de practică poți apela la orice instructor de Meditație Transcendetală, fară niciun cost suplimentar.

 

Taxa de curs pentru cursurile organizate în București este:

400 de Euro

 

Înscriere:

Vreau să primesc pe email știri legate de următoarele cursuri și evenimente.

Acest site folosește cookie-uri și servicii externe. Accept